İSTANBUL / BEYKOZ - Cumhuriyet Anadolu Lisesi

Ara

Kabataş Erkek Lisesinin düzünlediği satranç turnuvasına katıldık. Okulumuzu temsil eden öğrencilerimize ve öğretmenimize teşekkür ederiz.

Ock

Okul Öğrenci Meclisi olarak toplantımızı yaptık. Yıl içinde yapacağımız etkinlikleri iştişare ederek yıllık çalışma planımızı oluşturduk.

Ekm

100. yılda "100. YIL CUMHURİYET ORMAN YOLU KORUSU"nu 100. yıla ithafen oluşturduk. Emeği geçenlere sonsuz şükranlarımızı sunuyor, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sevcenur ÖZCAN'a teşekkür ediyoruz. Nice yüzyıllardan nice bin yıllara...

Ekm

Göreve geldiğimiz 2019 Ekim ayında okulumuzda tespit ettiğimiz bazı fiziki sorunları çözmek için hiç vakit kaybetmeden işe başlamıştık.

Kas

Okulumuz öğrencilerine 30.11.2023 tarihinde Beykoz Belediyesi Proje Koordinatörü Çevre Mühendisi Sevnur GÜNER tarafından “Sıfır Atık Yönetimi ve Çevre Bilinci” konulu son derece anlamlı ve verimli bir seminer düzenlenmiştir. Beykoz Belediyesine ve Çevre Mühendisi Sevnur GÜNER'e teşekkür ediyoruz.

Kas

Dünya Felsefe Günü İlçe Programı okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı etkinliklerle kutlandı.

Mrt

Orman Haftası İlçe Programı, okulumuzda zengin bir içerik ve etkileyici etkinliklerle gerçekleştirildi. Törene İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sevcenur ÖZCAN, Orman Müdürümüz Erdinç KURT, Tarım Müdürümüz Melih EVGİNCAN, okul müdürlerimiz ve öğretmen/öğrencilerimiz katıldı. Okul Müdürümüz Şahin SÜRMELİ'nin açış konuşmasıyla başlayan tören, öğrencilerimizin hazırladığı etkinliklerle tamamlandı. Hafta boyuca "Her Sınıf Bir Fidan Olsun" ve "Her Öğrenci Bir Fidan Diksin" projeleriyle okul bahçemize meyve fidanı dikimi ve bütün öğrencilerimize fidan dağıtımı yapıldı. Meyve fidanlarını tedarik eden öğrenci ve velilerimize, programı hazırlayan öğretmenlerimize ayrıca öğrencilerimize 400 fıstık çamı  fidanı dağıtan orman bölge müdürlüğümüze teşekkür ederiz.

9, 10 ve 11. sınıflar arasında bilgi yarışması yaptık.

Kas

24 Kasım Öğretmeler Günü etkinliğimizde bir aradaydık, birdik!

Kas

Cumhuriyetimizin 100. Yılını Coşkuyla Kutladık!

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AÇILIŞ TÖRENİYLE BAŞLADI!